Sudjelujte u natječaju za najbolju "zelenu" knjižnicu

Datum objave: 20.03.2017.

U travnju prošle godine u sklopu Kreativne riznice u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Osijeku održan je okrugli stol pod nazivom „Kreiranje knjižnica zelene boje“ na kojem je sudjelovala i tvrtka Komunalac. Tom prilikom su dekan Ekonomskog fakulteta prof.dr. sc. Vladimir Cini i direktor tvrtke Komunalac g. Igor Štrangarević potpisali sporazum o međusobnoj suradnji Ekonomskog fakulteta u Osijeku i tvrtke Komunalac d.o.o. Vukovar u području promocije politike gospodarenja otpadom i zaštite okoliša, s ciljem informiranja i educiranja javnosti, širenja svijesti o održivom razvoju te korisnosti pravilnog gospodarenja otpadom i nužnosti zaštite okoliša.

Nastavno na to, Ekonomski fakultet u Osijeku organizirao je nagradni natječaj za najbolju „zelenu“ knjižnicu namijenjen svim zainteresiranim knjižnicama. Pravila i provedbi natječaja možete pogledati na web stranici EFOS-a na sljedećem linku: http://www.efos.unios.hr/natjecaj-za-najbolju-zelenu-knjiznicu-nagrade-i-pravila/ , a za sudjelovanje na natječaju potrebno je popuniti online obrazac koji se nalazi na adresi https://goo.gl/forms/68QEfLGR5QHg4Ver2 .

Sudjelovanjem na nagradnom natječaju možete osvojiti vrijedne nagrade:

  1. Nagrada: Put u Europski parlament u Bruxelles za dvije osobe u lipnju 2017. Nagradu dodjeljuje prof. dr. sc. Davor Škrlec, zastupnik u Europskom parlamentu.
  2. Nagrada: Prijenosno računalo. Nagradu dodjeljuje ALUMNI Ekonomskog fakulteta u Osijeku
  3. Nagrada: Tablet računalo. Nagradu dodjeljuje društvo Komunalac d.o.o. Vukovar
  4. Pisana priznanja za sudjelovanje do desetoga rangiranog mjesta.

Pozivamo sve knjižnice da sudjeluju u nagradnom natječaju i osvoje vrijedne i korisne nagrade!

EFOS i Komunalac d.o.o.