Sigurno kroz zimu do zelenog proljeća

Datum objave: 27.11.2019.

S ciljem promocije sigurnosti u prometu i ekoloških vozila bez emisije CO2 tvrtka Komunalac d.o.o. u suradnji s zastupnikom Autowill d.o.o. organizira nagradnu igru za korisnike usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području grada Vukovara.

Nagradna igra trajati će tijekom zimskog razdoblja, od 01. prosinca 2019. do 15. travnja 2020. godine.

Izvlačenje glavne nagrade, električnog skutera Askoll ES1, vrijednosti 18.199 kn održati će se po završetku, odnosno 15. travnja 2020. godine, a informaciju o dobitniku moći ćete saznati putem naših mrežnih stranica.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Našim korisnicima bit će podijeljeni kuponi s 3 nagradna pitanja na koja moraju odgovoriti, te iste ubaciti u za to predviđene kutije. Kuponi će biti dostavljeni nositeljima kućanstava u sklopu računa za odvoz komunalnog otpada u četiri prilike - početkom prosinca 2019. godine te siječnja, veljače i ožujka 2020. godine.

Za vrijeme trajanja nagradne igre, potrebno je točno i pravilno popunjene originalne kupone predati u posebnim kuvertama (jedan račun, jedna kuverta) u za to predviđene kutije koje će biti postavljene na tri lokacije u gradu.

  1. Na prostoru između Trga Republike Hrvatske i Radničkog Doma u Vukovaru, Dr. F. Tuđmana 1,
  2. Na prostoru blagajne u zgradi Uprave tvrtke Komunalac, Sajmište 174, u Vukovaru,
  3. Na prostoru blagajne u zgradi Tržnog centra, Domovinskog rata 1, Borovo naselje – Vukovar.

Pozivamo sve zainteresirane da se prije sudjelovanja upoznaju s pravilima ove nagradne igre, a koje možete pročitati putem PDF dokumenta iz priloga.

U očekivanju Vaših kupona s točnim odgovorima, pozdravljamo Vas i želimo puno sreće!

Dokumenti