Izvučeni su dobitnici nagradne igre "STIŽE ZIMA, SIGRUNOST ŽELIMO SVIMA"

Datum objave: 15.11.2016.

Danas, 15. studenog u 11:00 sati na parkiralištu hotela Dunav, održano je izvlačenje dobitnika nagradne igre u organizaciji tvrtke Komunalaac d.o.o. pod nazivom „STIŽE ZIMA, SIGURNOST ŽELIMO SVIMA“.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati sve fizičke osobe s područja Grada Vukovara, a koji su korisnici usluge tvrtke Komunalac d.o.o. U sklopu računa za uslugu odvoza otpada za mjesec rujan ove godine, svi korisnici usluge dobili su kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri na kojima su bila 3 nagradna pitanja vezana uz zimsku službu. Korisnici su morali točno i pravilno odgovoriti na nagradna pitanja te iste u kuverti ubaciti u jednu od 3 kutije postavljene na Trgu Republike Hrvatske, na prostoru blagajne tržnog centra u Borovu naselju i na prostoru blagajne u Upravi tvrtke Komunalac.

Gradonačelnik grada Vukovara, Ivan Penava donio je sreću gđi. MARIJI KUTEROVAC iz Vukovara koja je osvojila 1. nagradu: poklon bon u vrijednosti 2.500,00 kn za četiri zimske gume. Dobitnik 2. nagrade je gdin. DEJAN ČORAK kojeg je zamjenik gradonačelnika, Marijan Pavliček usrećio sa poklon bonom u vrijednosti od 1.300,00 kn za 2 zimske gume, dok je direktor Komunalca, Igor Štrangarević sreću donio gdinu. ZORANU GRUBIŠIĆ koji je osvojio 3. nagradu: poklon bon u vrijednosti od 500,00 kn za lance za zimske gume.

Dobitnici nagrada bit će pisanim putem obaviješteni o dobitku u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.