Tvrtka Komunalac d.o.o. obradovala je najmlađe Vukovarace eko-slikovnicama

Datum objave: 09.06.2017.

Znajući da širenje svijesti o važnosti zaštite okoliša i prirode započinje već od malih nogu, tvrtka Komunalac d.o.o. darovala je najmlađim Vukovarcima ekološke slikovnice pod nazivom „Anđeo slomljena krila“ nastale u okviru projekta „Kreiranje knjižnica zelene boje“ nositelja Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Tvrtka Komunalac d.o.o. partner je na projektu pod nazivom „Kreiranje knjižnica zelene boje“ koji za cilj ima provedbu aktivnosti kojima se potiče razvoj svijesti o održivom razvoju društva, a čiji je nositelj knjižnica Ekonomskog fakulteta u Osijeku. U okviru predmetnog projekta nastala je slikovnica za djecu i odrasle pod nazivom „Anđeo slomljena krila“ autorice prof. dr. sc. Antoanete Klobučar i ilustratora doc. dr. sc. Gorana Kujundžića koja daje snažnu poruku o važnosti zaštite okoliša svim generacijama, posebice djeci.

Kao partner na predmetnom projektu, tvrtka Komunalac d.o.o. osigurala je da predmetna slikovnica pronađe put do vukovarskih obrazovnih institucija kako bi se snažna poruka o važnosti očuvanja prirode i okoliša prenijela i na područje grada Vukovara. Tako je proteklog tjedna tvrtka Komunalac d.o.o. darovala slikovnice "Anđeo slomljena krila" svim osnovnim školama i vrtićima na području grada Vukovara i tako ponovno obradovala najmlađe Vukovarce!